top of page
Поиск
  • Фото авторармк бурынь

Семінар директорів

У п’ятницю, 21 02.2020року, на базі Першотравневої загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів імені В.Г.Михайлика проведено районний семінар директорів закладів загальної середньої освіти на тему «Створення духу творчості, партнерства, взаємодопомоги та демократизму в освітньому середовищі – ключовий компонент концепції Нової української школи».

Програма семінару була досить насиченою. Відкрив семінар начальник відділу освіти, молоді та спорту Буринської районної державної адміністрації Дишковець Микола Іванович, який у своєму виступі зупинився на актуальних питаннях освітянського життя в районі.

Наступним етапом роботи було відвідування відкритих уроків у початковій школі та уроку географії в 6 класі, які продемонстрували втілення педагогіки партнерства на практиці. Цікавим і змістовним був тренінг, проведений директором школи Гриценко Тамарою Іванівною, на тему «Батьки – педагоги – учні: від діалогу до партнерства», у ході якого керівники закладів освіти вирішували різноманітні питання, що стосуються сучасного підходу до навчально-виховного процесу, та виступ «Створення духу творчості, партнерства, взаємодопомоги та демократизму в освітньому середовищі».

Також учасники семінару переглянули родинне свято «Торжество рідної мови», приурочене Міжнародному дню рідної мови.

По завершенню семінару проаналізовано відкриті уроки , методичний та виховний заходи, надано рекомендації.


8 просмотров0 комментариев

Недавние посты

Смотреть все
bottom of page